День цивільного захисту.

2017-04-07

5 квітня 2017 року згідно з планом підготовки і проведення Дня цивільного захисту, було проведено комплексне об‘єктове тренування.

Згідно з планом 6 квітня 2017 року проведено День цивільного захисту. Брало участь 197 (95%) учнів 1-9, 27 (100%) працівників школи.

/Files/images/DSC_0361.JPG

Для кожного учня 1-9 класів придбані респіратори.

Був проведений відкритий урок з учнями 6 класу з теми «Пожежна тривога», з учнями 3 класу – «Як уникнути небезпечної ситуації на природі». Для учнів 9 класу було проведено перегляд сюжетів: «Для того щоб вижити», «Евакуація під час пожежі» та «Правила користування вогнегасниками».

/Files/images/DSC_0388.JPG

Згідно із ввідною №1 «Дії при виникненні пожежі» були евакуйовані учні школи та персонал. Евакуація проведена за 2 хвилини 40 секунд, що відповідає нормативам. Було евакуйовано 100% учнів і персоналу школи, які в цей час знаходилися в школі.

/Files/images/DSC_0465.JPG

Учні 8-9 класів провели військово-спортивну естафету та продемонстрували вміння використовувати засоби безпеки в екстремальних ситуаціях.

При підведенні підсумків Дня цивільного захисту були нагороджені грамотами кращі формування та учні 8-9 класів Якушин В., Маляренко І., Снігур А., які показали глибокі знання з різних питань цивільного захисту.

У школі створено інформаційний стенд щодо дій у надзвичайних ситуаціях, у кожному кабінеті та на поверхах розміщені схеми евакуації з приміщення під час пожежі.

/Files/images/DSC_0254.JPG

За сигналом «Оголошено збір» прибуло 100% групи. Начальник цивільного захисту школи Чепка Л.О. провела уточнення плану, списків оповіщення, складу об’єктових формувань, довела план проведення комплексного об’єктового тренування керівному складу об’єктових формувань ЦЗ.

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi