Участь у заходах до Дня міста

2015-09-17

Участь у заходах до Дня міста

12 вересня 2015 року наше місто святкувало свій День народження. Традиційне свято стало традиційним і для всіх освітян.

У міському парку о 10 годині ранку все завирувало, зашуміло, наповнилося веселим дитячим сміхом.

Наші учні разом з вчителями взяли активну участь у проведенні святкових заходів.

Наталія Володимирівна Коваленко та Тетяна Миколаївна Клячко організували талановитих дітей для створення малюнків на асфальті з теми «Хай сяє сонце в світі, хай щасливі будуть діти». У створенні малюнка, який відзначила комісія управління освіти взяли участь учениці Зайченко А., Васільєва В., Мойсеєнко В., Коваленко А., Блохіна А., Чепурна С.

Члени учнівського самоврядування «Берегиня» за творчої ініціативи голови Ради учнівського самоврядування Мойсеєнко Вікторії створили своїми руками квіткове панно «З Днем народження,рідне місто» та розмістили його у нижньому парку.

Педагогічні працівники взяли безпосередню участь у проведенні ярмарки «Хенд мейд». Л.М.Білоконь та Л.Ю.Присяжна як справжні господині пропонували відвідувачам міського парку смачну домашню випічку, зроблену руками Н.А.Темченко, Н.В.Коваленко, А.М.Остапенко, Т.М.Клячко, Л.Ю.Присяжної та фрукти, вирощені у саду Л.О.Громадської та Л.М.Білоконь.

Всім учасникам заходів було приємно влаштувати свято для жителів та гостей міста. І головне, що в творчому процесі були задіяні діти, які одержали змогу подарувати радість іншим людям і створити гарний настрій для всіх.

Прес-центр ЗОШ №6

/Files/images/SAM_8004.JPG/Files/images/SAM_7999.JPG/Files/images/SAM_8000.JPG/Files/images/SAM_8001.JPG/Files/images/SAM_8003.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi