• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з юною поетесою, гордістю нашого міста Вікторією Сінаєвською

Зустріч з юною поетесою, гордістю нашого міста Вікторією Сінаєвською

2018-01-18

Кожна епоха дарує людству свої таланти. В наш час теж народжуються поети, які несуть любов до слова. 17 січня учні 8 – 10 класів мали можливість познайомитися з юною поетесою, гордістю нашого міста Вікторією Сінаєвською, випускницею театрального гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Світлани Симоненко, а нині студенткою другого курсу університету ім.Драгоманова.

Вчителі і учні прийшли на презентацію збірки віршів та прози «Мої думки опише в небі вітер» і на годину завітали у царство гармонії, краси та радості.

Незважаючи на юний вік поетеси, вона вразила нас дуже глибокими, і мудрими віршами. Вікторія натхненно читала свої поезії, співала пісні, романси. Також її твори декламували вихованці театрального гуртка «Міраж»: Ліза Шарига і Валерія Панасюк читали вірш «Життя», Ліза Шарига прочитала поезію «Мама», Анастасія Анохіна і Дарія Карпенко - «Зустріч з талантом», керівник гуртка Світлана Симоненко – «А я люблю відкритість саме в людях» і «Ти знаєш, довіряти людям треба». З віршами юної поетеси виступили і учні нашої школи та вихованці гуртка Марія та Євген Селезні.
Поетична зустріч пройшла на одному подиху. Учні і вчителі сповнені позитивними емоціями, дякували гості за приємну розмову, а потім сфотографувались на пам’ять про зустріч.

Дякуємо тобі, Віка!

/Files/images/SAM_6530.JPG

/Files/images/SAM_6532.JPG

/Files/images/SAM_6552.JPG

/Files/images/SAM_6559.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 645

Коментарi